Pàgina inicial»Ocells Perduts

Mas Ocells Perduts

Busques un lloc per gaudir d’un dia a la piscina i dinar a la zona de barbacoes? O vols reservar l’espai per celebrar un esdeveniment?

Un espai al bell mig de la muntanya i a 8 minuts en cotxe des de Girona.🌞🌳💦

Podreu gaudir en un entorn idíl·lic, a la natura i d’una piscina d’aigua salada. Amb diferents zones: zona vip amb barbacoes, zona chill per poder descansar i zona d’esport.

Instal·lacions renovades i noves.

📲 Telèfon de reserva prèvia: 620 30 93 57

Horari per grups amb reserva prèvia: d’11:00 h a 19.00 h (dilluns, dimarts, dimecres i divendres).

Horari obert al públic amb reserva prèvia: d’11:00 h a 19.00 h (dissabte i diumenge).

A més disposem d’un espai amb taules, bancs i cadires i unes carpes per posar-te a cobert si plou.

Zona d’acampada

Busques passar un dia diferent enmig de la natura? Disposem d’una àmplia zona d’acampada, on hi podreu muntar la vostra tenda de campanya. ⛺ Una experiència única d’acampar enmig del bosc. A més, al costat, disposem d’un camp de futbol, de bàsquet, rocòdrom, frontó i gronxadors.

Barbacoes

Una bona manera de gaudir del bon temps és fer una barbacoa!🍽 🥗Un espai de lleure que disposem de zona de barbacoes enmig de la naturalesa i taules per poder menjar. Aquest espai pot ser exclusiu i està just al costat de la piscina.

Piscina

Ja estàs pensant en el bon temps i en un espai al mig de la natura per banyar-te a una piscina d’aigua salada i prendre el sol?🌞🌳💦 La seva situació és ideal per gaudir d’una estada enmig de la naturalesa i la vegetació. Gaudiu d’aquest espai idíl·lic i d’estat rodejats de bosc. A més, aquesta zona disposa de bar per menjar i beure.

Espais per a esdeveniments

Busques un espai ideal en mig de la natura? Sigui un esdeveniment corporatiu, una celebració social, una festa o un casament… el Mas Ocells Perduts és el lloc perfecte, ja que donarà privacitat al teu esdeveniment.

Zona esportiva

La zona esportiva és ideal per passar un bon dia practicant exercici a la natura: camp de futbol, de bàsquet, rocòdrom, frontó i gronxadors. ⚽🎾🏀