Eco Brot: Huerto ecológico de verduras de proximidad y de calidad en Gerona!

Comprar en la tienda Eco Brot

Ofrecemos servicios profesionales a empresas, administraciones públicas y particulares

Ver servicios

Servicio integral de jardinería

Servicio de ocio y dinamización

Eco Brot – Huerta ecológica con certificado CCPAE

Lo que dicen nuestros
profesionales

“Vam celebrar l’aniversari de la nostra empresa en els espais de la finca. El personal de Brot va respondre a totes les nostres necessitats i ens va ajudar a fer inoblidable l’esdeveniment! De ben segur que hi tornarem”

Jordi

“Aquest estiu vam utilitzar la piscina per dur a terme part de les estades d’estiu de la nostra escola. És un espai molt tranquil on els nens s’ho passen molt bé i estan segurs. Un servei 10/10 i en un entorn immillorable!”

Imma

“Cada any contractem els serveis de jardineria per arreglar les zones comunitàries de la nostra urbanització. Els professionals són molt eficients i curosos amb la feina, deixant sempre un resultat perfecte!”

Javier

“Vam llogar els espais de la finca per fer una trobada i una barbacoa amb tota la família. Vam passar el dia envoltats de natura, amb la tranquil·litat de desconnectar durant unes hores. Els més petits també van poder gaudir d’un gran dia de diversió!”

Maria

¿Tienes algún proyecto en mente o quieres más información?

Reserva tu día en la Finca Ocells Perduts: piscina, barbacoas, zona de acampada… ¡y puedes celebrar tu evento en medio de la naturaleza, un entorno idílico!

Contacte